Vizier op volleybal

 

Uitzwaaiwedstrijd voor Zaanstad heren1

1617ZaanstadOlhaco

VoV, 07-07-2017. 8:14 uur. Op zaterdag 8 april speelt Zaanstad-heren-1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen VoCASA. Ondanks de 3-2 nederlaag vorige week tegen Olhaco, is Zaanstad nog steeds volop in de race om het kampioenschap. Directe concurrent Sliedrecht verloor namelijk vorige week bij DIO met 3-0. Zaanstad heeft met één wedstrijd minder gespeeld nu de minste verliespunten … echter ondertussen is er ook een kaper op de kust: Volley Tilburg.

De Tilburgers hebben weliswaar drie verliespunten meer dan Zaanstad, maar spelen nog zowel tegen Sliedrecht (ook zaterdag) als tegen Zaanstad (zaterdag 15 april). Alles bij elkaar een ware thriller zaterdag en alle reden om de laatste thuiswedstrijd van Zaanstad te bezoeken, het team aan te moedigen, uit te zwaaien en veel succes te wensen in de laatste twee uitwedstrijden.

Eerder op zaterdag speelt Zaanstad dames 1 ook tegen VoCASA. Het team is de laatste periode aan een uitstekende reeks bezig. Zo werd er vorige week nog gewonnen van Sliedrecht II in een prima wedstrijd. Echter … elk puntje is nog steeds belangrijk, want Velden -de directe concurrent in de strijd om de veilige negende plaats – behaalt ook veel punten en zit Zaanstad nog steeds op de hielen.

En verder op de laatste thuisspeeldag heel veel wedstrijden die er toe doen:

• Meisjes – A speelt om 13.00 uur en kan kampioen worden in de hoofdklasse

• Heren – 2 strijdt om 15.00 uur tegen mede degradatiekandidaat Velo

• Dames – 2 is aan een hele goede reeks bezig en speelt om 15.00 uur tegen US D3

• Heren – 3 speelt ook tegen US maar dan tegen heren 1 en kan nog steeds kampioen worden

Al met al dus een superprogramma dit weekend in De Koog !

gh @ VoV, Persbericht VV Zaanstad, foto: Eric Visch