Vizier op volleybal

 

Orion H2: Nieuwe doelstelling op komst!

1617orion2teamfoto

VoV, 09-04-2017. 11:47 uur.  De Orion reserves hadden een partij voor de boeg tegen een team uit de bodem van de ranglijst. Wetenschap was wel dat we uit ten onder zijn gegaan tegen de rode lantaarndrager, Webton heren 2. De tijd was aangebroken om dat recht te zetten.

De partij was eenzijdig te noemen, met als hoogtepunt de 2e set waarin er met dominant spel indruk werd gemaakt. Op dit niveau een team onder de 10 punten grens houden is een kunst. Set 3 was vervolgens niet best. We mochten echter van geluk spreken dat wij, in tegenstelling tot vorige week, de scheidsrechters nu niet tegen ons hadden. Klaarblijkelijk is het aanhouden van een technieklijn lastig. Verder was set 4 bijzonder te noemen: de complete bank, 5 spelers sterk,  startte deze set en maakten het karwei af. Daarmee drukken wij ons permanent in het linker rijtje van de ranglijst in deze gemiddeld sterke 2e divisie.

Dit was dus de laatste thuiswedstrijd van het lopende seizoen. Qua resultaat een prima afsluiter in eigen huis. Ons wacht nog één partij in Renswoude op zaterdag 22 april a.s. om het seizoen goed af te sluiten. Zou mooi zijn als we dat doen met een winst. Daarna starten we meteen weer met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Nieuwe doelstellingen zijn op komst! Prima vooruitzichten dus!

gh @ VoV, verslag van Marco Buiting, Orion heren 2. Foto Hans van Dijk.

Seesing Personeel | Orion HS2 vs Webton HS2: Uitslag 4-0 via de setstanden 25-19, 25-8, 25-21 en  25-21.