Vizier op volleybal

 

Topselecties vv Utrecht krijgen vorm

_MG_4018

VoV, 16-05-2017. 6:00 uur.  Na al het goede nieuws over de trainers en coaches van de topselecties van VV Utrecht krijgen nu ook de selecties in rap tempo vorm.

Voor het eerste mannenteam was al bekend dat de ervaren Stefan Taanman de buitenkant komt versterken, nu zijn daar ook Wouter van Gilst en Wouter van Gelderen aan toegevoegd. Van de beide Wouters komt van Gilst over na een libero – seizoen bij Alterno in de eredivisie, en maakt van Gelderen de overstap vanaf de middenas.

Daarnaast hebben ook Gert van der Lugt, Jeroen de Koning (volleybalnaam Vrivo, om het lekker duidelijk te houden), Bas Rauwerdink en Ferdi Braakman aangegeven nog een seizoen in het eerste te blijven spelen. De selectie krijgt met deze toezeggingen steeds meer vorm, maar met name op de middenas is de staf op zoek naar aanvulling. We kunnen ons haast niet voorstellen dat een midaanvaller niet blij wordt van een heuse eredivisie-passlijn, dus bij deze: laat van je horen!  herentc@vvutrecht.nl

Bij de dames zijn er iets minder verlengingen vanuit de bestaande selectie, maar het vooruitzicht van een begeleidend trio in Arjen Schimmel, Bas Rauwerdink en Wouter Stoltz blijkt -zoals voorspeld- enorm aan te spreken: de afgelopen weken zijn er diverse toezeggingen gedaan.

Van Taurus komen Mira Innemee en Emma Rekar over voor diagonaal- en liberopositie. Mira zal de strijd op diagonaal aangaan met Judy Broersma, die vanuit Sneek naar Utrecht komt. Maaike Nijbroek krijgt op de middenas gezelschap van Laure Snijders, die Protos voor VVU verwisselt. De setjes blijven ook dit seizoen komen van Leanne Verdonck en op de buitenkant krijgt Jesca concurrentie van Bianca Gommans en Esmee Priem, die VCN respectievelijk VCV verruilen voor VV Utrecht.

Er wordt inmiddels in voornamelijk de nieuwe samenstellingen getraind bij beide selecties, de ideale gelegenheid om toch eens te kijken of VV Utrecht niet voor jou is. We zijn altijd bereikbaar: laat maar weten op  herentc@vvutrecht.nl of  damestc@vvutrecht.nl

gh @ VoV, bron persbericht VV Utrecht. Foto Rudy van ’t Rood.