Vizier op volleybal

 

Zeta van der Steeg, speelster in the picture bij V.C.V. Varsseveld

VoV, 26-08-2024. 15:20 uur. De volleybalclub uit Varsseveld bewaart bijna het beste voor bijna het laatst. Dames 1 verwelkomt definitief Zeta in het team. Zeta is een slimme en geslepen diamant op de setter-positie, die ze dit seizoen deelt met Linde Rusink, (al jaren een vaste kracht in het team).

Doordacht de opdracht uitvoeren met eigen creativiteit en handelingssnelheid, waarmee het team een volwaardige setter erbij heeft voor het nivo van 2de divisie.  We zijn er trots op zegt T/C Ron de Jong, dat we zowaar een echt serveerkanon erbij hebben.  Iedere positie in ons team is nu prima bezet, en de gezonde concurrentie zal er zeker zijn.

Hieronder leest U de eigen introductie van Zeta;

Hey! Ik ben Zeta van der Steeg, 21 jaar en kom uit Varsseveld. Aankomend seizoen kom ik VCV Varsseveld dames 1 versterken op de spelverdeler positie. Iets waar ik super veel zin in heb!

Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen bij VCV, bij de mini’s. Na een aantal jaren ging ik door naar de C2, hier wat seizoenen gespeeld als aanvaller maar dit was niet helemaal mijn positie. Toen doorgegaan naar de B1 als spelverdeler! Hier veel geleerd en toen was het tijd om naar de dames te gaan.

Ik ben begonnen bij dames 3, een heel nieuw team en ook best spannend dus. Hier heb ik 2 seizoenen gespeeld en toen mocht ik door naar dames 2. Ook hier heb ik 2 seizoenen gespeeld en goeie stappen gemaakt met een superleuk team. Afgelopen seizoen heb ik de meeste thuiswedstrijd en een paar uitwedstrijden al mee mogen doen bij dames 1 en hier al veel van opgestoken.

Ik heb super veel zin na de zomer weer te gaan trainen en er een topseizoen van te gaan maken met alle meiden en trainers.

U begrijpt als lezer al, dat “bijna het laatst” (zie eerste zin) ons verhaal een vervolg gaat krijgen, met regelmatig een update, of verslag van onze speelsters.

gh @ VoV, bron en foto persbericht V.C.V. Varsseveld via Arjen Lievers