Uitslagen Nationale Beker (v). Eerste duel, eerste ronde

VoV, 15-09-2024. 8:30 uur. Gisteren werd het grootste deel van de eerste wedstrijden in de eerste ronde van de nationale beker afgewerkt. Onderstaand een totaaloverzicht, zodat u voor uw informatie niet alle poules op de Nevobo site hoeft te bezoeken. Wij volstaan met de uitslagen, incidenteel worden de setstanden ook vermeld.

A: VC Sneek D2 vs. DIO Bedum werd 3-0 met 29-27 in de derde set. Lycurgus vs. Flash Veendam eindigde in 0-3.

B: VC Sneek D4 vs. VC Grijpskerk kende een 1-3 uitslag met 26-28 in de vierde set. Donitas vs. Oranje Nassau werd 3-1

C: Uitslag bij VC Sneek D3 vs. Olhaco 1-3 en bij Emmen ’95 vs. DOK Dwingelo 3-2 met een 15-11 setstand in de vijfde set.

D: Emmen ’95 D2 verloor met 1-3 van VC Zwolle D2 en Volco leed een 0-3 nederlaag tegen Tjoba. Ze kregen 10, 9 en 16 punten mee.

E: SVI verloor met 2-3 van Flash Nieuwleusen, Krekkers speelt op 17-09 tegen Salvora

F: Cupido versloeg Gemini met 3-0 en Havoc vs. DeVoKo wordt op 16-09 gespeeld.

G: Set-Up ’65 was met 3-0 veel te sterk voor DeVoKo D2, Rivo D2 vs. Tornado Geesteren werd met 4-15 in de vijfde set door Tornado met 2-3 gewonnen.

H: Halley verloor met 1-3 van Dynamo Tubbergen en Avior vs. Apollo 8 D3 wordt op 17-09 gespeeld

I: Alterno D2 vs. VCV Varsseveld eindigde in 1-3 en Longa vs. SV Dynamo Apeldoorn D2 kende een 3-1 uitslag.

J: Alterno vs. WSV werd 3-0, Orion vs. SV Dynamo Apeldoorn D3 sloot met 2-3 af via 8-15 in de vijfde set.

K: Rebelle vs. SV Dynamo Apeldoorn D4 werd 2-3 en SSS vs. VC Veenendaal kende een 0-3 uitslag.

L: SSS D2 vs. VVH werd 2-3 en PDK won met 3-1 van Sovoco

M: US D2 vs. Zaanstad en Keistad D2 vs. Madjoe werd in beide gevallen een 3-0 zege voor de thuisploeg.

N: Compaen vs. Leython DC en Spaarnestad vs. Volevo werd in beide gevallen een 0-3 zege voor de bezoekers.

O: USV Protos won met 3-1 van VCH en Armixtos stond tegen Taurus geen setje af.

P: Inter Rijswijk vs. VIVES kende een 2-3 uitslag via 8-15 in de vijfde set. Zovoc vs. ZVH werd door de thuisploeg in vijf sets gewonnen via 16-14 in de tiebreak.

Q: Kalinko vs. Spivo werd 3-0 (13, 17, 22) en VCN vs. VollinGo kende dezelfde eindstand (20, 13, 13)

R: VC Wik vs. Sliedrecht Sport D3 eindigde in 2-3. Next Volley vs. Dosko sloot met 3-1 winst voor de thuisploeg af.

S: Donki Sjot vs. Voltena D2 en VC Roosendaal vs. Volley Tilburg werden beide in vijf sets beslist met tiebreakzeges voor de thuisploeg. 15-8 bij Donki Sjot, 16-14 bij VC Roosendaal.

T: Havoc vs. Trivos ging in vier sets naar Havoc. Set Up vs. Activia D3 in drie sets naar Set-Up.

U: Polaris verloor in vijf sets van VC Olympia met 11-15 in de tiebreak en Hovoc vs. Activia D2 werd een 0-3 zege voor de gasten.

V: Peelpush D2 vs. ADC eindigde in 3-0 (12, 15, 17) en bij Stravoc vs. Ledub ging de winst met 1-3 naar de bezoekers uit Budel.

De tweede wedstrijd van de eerste ronde in de Nationale Beker staat in de meeste gevallen gepland op 21 september. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang en kanshebbers op de poulewinst.