Vizier op volleybal

 

Open Dag NOVO Volleybal trekt veel belangstelling!

VoV, 23-09-2024. 6:20 uur. Zaterdag 21 september stond Sporthal Duinwetering volledig in het teken van de eerste grootschalige Open Dag van NOVO Volleybal. De dag werd officieel geopend door wethouder Dennis Salman, die de kinderen zelf aan het woord liet. Zij vertelden vol enthousiasme wat volleybal voor hen betekent, wat voor een unieke en persoonlijke start zorgde.

Gedurende de dag genoten meer dan 50 kinderen van allerlei leuke volleybalactiviteiten, zoals de hindernisbaan, het springkussen en de smashmeter, waar snelheden van meer dan 30 km/u werden gemeten! Het enthousiasme was groot en ook de “Head Smash”-uitdaging werd fanatiek aangegaan.

De Open Dag smaakte duidelijk naar meer, en voor wie het gemist heeft: volgend jaar is er weer een kans! Voor de echte sportievelingen die niet kunnen wachten, biedt NOVO vanaf komende woensdag tot de herfstvakantie gratis proeftrainingen aan. Een ideale manier om te ervaren of volleybal bij NOVO iets voor jou is!

De proeftrainingen zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar en vinden elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur plaats in Sportpark Duinwetering. Meer informatie en aanmelden kan via www.novovolleybal.nl.

gh @ VoV, bron en foto persbericht NOVO Volleybal.