Vizier op volleybal

 

US D1 houdt de traditie erin en verliest eerste wedstrijd.

 

VoV, 23-09-2024. 10:45 uur. Daar zijn we weer! Na 161 dagen mochten we eindelijk weer een volleybalwedstrijd spelen. Iedereen was lekker uitgerust na de zomervakantie en na een aantal weken trainen waren we blij om weer onze blauw-witte wedstrijdshirts aan te kunnen trekken.

Wellicht had je het al meegekregen maar dit jaar hebben we een compleet nieuw team. Onder leiding van Casper Groenhuijzen gaan we strijden om de punten. Behalve een nieuwe trainer hebben we maar liefst 7 nieuwe speelsters.

Op de spelverdeelster positie hebben we Fleur en Tessa (aka Spark). Donna en Nienke gaan blokjes op het midden pakken. Op de p/l  hebben we Ameritha (aka Riet), Angelica (aka Frankie), Saskia en Sophie. Tess en Sanne gaan de ballen erin slaan op de dia en Marscha verdedigt alle ballen op haar vertrouwde libero positie.

Ondanks een nieuw team houden we de tradities er in. Zo ook de traditie dat we de eerste competitiewedstrijd verliezen. We hebben geen idee waarom we deze traditie zo hardnekkig in stand houden maar feit is dat we met 3-0 verloren hebben van Sliedrecht dames 2. Met 25-16, 25-19 en 25-16 werden we duidelijk overklast.

Er is dus werk aan de winkel. Aankomende week gaan we hard trainen om bij de eerste thuiswedstrijd te kunnen vlammen. Om 15:45 uur spelen we in de Amstelcampus tegen AVV Keistad. Tot dan!

gh @ VoV, verslag van Fleur Uitterlinden, Sport Pride US D1. Foto Jan van den Noort.