Vizier op volleybal

 

VC Sneek aanwinst Madison Weg bij Supercupduel vs. Apollo 8

VoV, 27-09-2024. 6:10 uur. Komende zondag wordt het duel om de Super Cup gespeeld tussen Friso Sneek en Apollo 8. De landskampioen neemt het dan op in de Sneker Sporthal tegen de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen. Friso Sneek doet dat met de nieuwe aanwinst Madison Weg die vanaf nu speelgerechtigd is en in ieder geval bij de selectie zit.

Selectie op peil: Of de 27-jarige Amerikaanse al haar debuut gaat maken, is natuurlijk nog de vraag. Feit is wel dat trainer/coach Erik Reitsma zijn selectie nu op peil heeft en dertien spelers tot zijn beschikking heeft en daarbij alle posities dubbel bezet zijn.

Weergaloos seizoen: Vorig jaar wist Friso Sneek de Super Cup in de eigen volleybaltempel te winnen hetgeen het traject vormde naar een weergaloos seizoen. De kroon op het werk was natuurlijk het veroveren van het landskampioenschap waarbij de Snekers in de Domstad met 1-3 over VV Utrecht triomfeerden en voor de tweede maal in successie landskampioen werden.

Europese avontuur: De wedstrijd wordt om 16.00 uur zondag in de eigen arena gespeeld. Er zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar die te reserveren zijn via de website van VC Sneek. Ook de kassa’s zijn vanaf 14.30 open. Daarnaast is de voorverkoop gestart van de kaarten voor het Europese avontuur dat op woensdag 9 oktober gaat plaatsvinden. Reserveren kan via DEZE LINK

Arrangement: De ploeg van Erik Reitsma speelt dan thuis tegen Fleyr Torshavn. Kaarten zijn ook te verkrijgen ook via de website. Tevens biedt VC Sneek een schitterend arrangement aan met daarbij een hoofdrol voor de gastspreker Ron Zwerver, Nederlands beste volleyballer aller tijden. Een schitterend bedrijfsuitje om mee te maken. Mis deze volleybaldagen niet en kom zondag en woensdag 9 oktober naar de Sneker Sporthal.

gh @ VoV, bron en foto persbericht VC Sneek.