Vizier op volleybal

 

US in eerste thuiswedstrijd onderuit tegen Keistad

VoV, 30-09-2024. 6:31 uur. Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd tegen AVV Keistad op het programma. Met een goede kop koffie, zelfgemaakte pasta of een wrap was er een goede voorbereiding voor de opener in de Amstelcampus.

Na wat motiverende woorden in de kleedkamer was het dan eindelijk zo ver om het veld op te gaan. Dit ging nog niet helemaal soepel, aangezien er wat seizoensopstart problemen waren met het vinden van de meetlat. Uiteindelijk geen vuiltje meer aan de lucht en tijd voor het eerste fluitsignaal.

Een wedstrijd waar we het passend moeilijk hadden, dus veel onder druk stonden. Na erg mooie momenten in de eerste (20-25) en tweede (18-25) set met sterke services en grote muren aan het net, mocht dat niet baten in set 3. Deze set ging dan ook met grote cijfers (10-25) naar de tegenstander.

Ondanks het verlies bleef er een positieve sfeer in en rondom het veld, er staat weer een nieuwe week met volle bak trainen voor de deur. Zoals zaterdag dan ook het geval is met “nieuwe ronde, nieuwe kansen” tegen Sudosa D2 in Assen.

gh @ VoV, verslag van Fleur Uitterlinden, Sport Pride US D1. Foto  Jan van den Noort.