Vizier op volleybal

 

Verliezend debuut Flash Nieuwleusen D1 in de 1e Divisie

VoV, 06-10-2024. 14:41 uur. Afgelopen zaterdag was het zover, het vlaggenschip van Flash Nieuwleusen trad voor het eerst aan in de 1e Divisie. Na de zwaar bevochten promotie in het vorige seizoen, mocht Dames 1 aantreden tegen de studentes van Donitas.

En ondanks het feit dat D1 zich tot aan het laatste punt bleef inzetten voor een tastbaar resultaat in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, mocht het niet baten: 0-4 werd de eindstand deze middag.

Had er meer in gezeten? Jazeker! In twee sets hebben we op meerdere setpoints gestaan, maar konden het deksel er net niet op krijgen. Lukt dat wel, dan speel je een andere wedstrijd. Maar zo ver zijn wij nog niet. We zullen er aan moeten wennen, dat tegenstanders veel genadelozer onze missertjes afstraffen en dat we minder ‘gratis’ punten meekrijgen.

Met 16-25 (1 lange serveserie tegen), 24-26 (setpoint niet verzilverd), 20-25 (versnelling terug i.p.v. tandje er bij in de eindfase) en 24-26 (na 24-22 voor staan) kregen we een lesje in effectiviteit van een goede tegenstander. Maar hier houden we wel het gevoel aan over, dat we er meer uit kunnen halen. Daar gaan we rustig verder aan werken!

gh @ VoV, verslag en foto via secretariaat Flash Nieuwleusen