Vizier op volleybal

 

Eerste competitiewinst voor Kalinko D1 is binnen

VoV, 07-10-2024. 6:36 uur. Afgelopen weekend reisden we met Kalinko D1 af naar Havoc D1 voor een spannende uitwedstrijd. Het was een lange rit, maar dat leek ons niet te deren. Coach André was een beetje zenuwachtig, maar we begonnen de wedstrijd vol energie en vertrouwen.

In de eerste set kwamen we direct goed uit de startblokken. Onze passes waren strak en we maakten weinig fouten. Met een sterke service en overtuigende aanvallen wisten we Havoc onder druk te zetten. Deze set wonnen we met een overtuigende 17-25.

De tweede set ging verder in hetzelfde tempo. We speelden met dezelfde energie en netheid en ondanks dat Havoc wat meer weerstand bood, konden we de controle behouden. Met netjes spel en slim gebruik van onze kansen sleepten we ook deze set binnen, 20-25.

In de derde set begon Havoc echter beter in hun spel te komen. Onze passlijn wankelde en we hadden moeite om onze aanvallen effectief af te maken. Havoc rook hun kans en pakte deze set met 25-22, waardoor het 1-2 werd.

De vierde set begon wat moeizaam voor ons. We moesten opnieuw in ons ritme komen en het ging lange tijd gelijk op. Maar rond de stand van 14-14 wisten we een belangrijk gat te slaan. Met een paar sterke services en goed blokkerend werk kregen we de overhand en wonnen we de set met 19-25, wat ons de wedstrijdwinst opleverde: 1-3.

Al met al een mooie Prestatie waar we trots op mogen zijn, ondanks het dipje in de derde set. We gaan met een goed gevoel de volgende wedstrijd in, waar we thuis om 14:30 zullen aantreden tegen Sliedrecht D3 in de Houtrust. Tot dan!

gh @ VoV, verslag van Sanne de Rooij, foto Kalinko Dames1