Vizier op volleybal

 

Ron Zwerver topspreker bij Europacup duel VC Sneek

VoV, 08-10-2024. 14:25 uur. Woensdagavond vindt de Europacupwedstrijd plaats tussen Friso Sneek en Fleyr Torshavn in de Sneker Sporthal. Niet alleen het feit dat er weer eens kan worden genoten van Europees volleybal dat natuurlijk de hoofdmoot vormt, is er daarnaast ook volop aandacht voor entertainment.

Interessante lezing: Dit zal in vooraf gebeuren door een speciaal arrangement voor eenieder die VC Sneek een warm hart toedraagt. Vanaf 17.45 uur is de inloop en wordt eenieder verwelkomd door het bestuur en de sponsorcommissie waarna trainer/coach Erik Reitsma de aanwezigen meeneemt in zijn voorbereidingen op het aanstaande duel die avond.

Na een heerlijk warm buffet neemt Ron Zwerver het stokje over. Zwerver is Nederlands beste volleyballer aller tijden en gaat een interessante lezing verzorgen waarbij thema’s als sponsoring, passie voor de sport en de ontwikkeling van de jeugd aan de orde komen.

Het gaat om winnen: Zwerver behaalde in 1996 Olympisch Goud. Het was hard werken voor dat ene doel: Goud winnen! Het harde werken werd beloond met een gouden rand. Als trainer was Ron in zijn carrière als coach ook succesvol. Hij predikte passie: ”Geef niet op als het tegenzit, spreek eerlijk en respectvol tegen teamgenoten, sta voor elkaar klaar. Alles met de focus op het gezamenlijke doel: winnen.”

Veel verschillende functies: Zo heeft hij in diverse landen gewerkt waaronder Italië (6 jaar), België, Amerika (4 jaar) en heeft hij in verschillende High Performance omgevingen zijn talenten mogen aanwenden. In verschillende functies zoals professionele volleyballer Treviso, Italy en Roeselare, België, bondscoach (Talentteam Nederland), Assiocated Headcoach (Oregon State University) en als assistent-bondscoach (Nationaal Heren en Vrouwenteam)

Zijn passie en ambitie wil Zwerver delen. Daarom kijkt VC Sneek reikhalzend uit naar zijn performance. U kunt dit arrangement nog reserveren voor aanstaande woensdag: via DEZE LINK, er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar!!

gh @ VoV, bron VC Sneek. archieffoto