Vizier op volleybal

 

MV Volleybal introduceert HIGHLIGHT volleybalvideo’s

VoV, 09-10-2024. 5:49 uur. Naast de bekende video-samenvattingen, waarvan  Vizier op Volleybal met enige regelmaat de links vermeldt, is MV Volleybal gestart met een nieuw item met betrekking tot video’s van volleybalwedstrijden.

Initiatiefnemer Marius Verwoert hoopt hiermede iets moois te kunnen toevoegen aan de reeds met regelmaat getoonde door hemzelf gemaakte hoogtepunten van wedstrijden.

Ieder team (of individu) kan filmpjes naar hem insturen, welk niveau dan ook. Enige vereiste is wel dat het een actie uit een recente wedstrijd betreft. MV Volleybal hoopt iedere week genoeg ingezonden beelden te ontvangen om tweewekelijks een mooie top 7 met hoogtepunten te kunnen tonen. Filmpjes mogen worden ingestuurd via een wetransfer- of dropbox-link naar MVvolleybal@gmail.com. Communicatie kan ook via een bericht op Instagram.

De gedachte is dus dat teams zelf hun video’s naar hem kunnen insturen, door hem worden dan van de beste 7 acties van de ontvangen video’s een hoogtepunten video gemaakt. Inmiddels zijn er al twee van deze hoogtepunten video’s geproduceerd en gepubliceerd.

Voor de hoogtepunten van week 37 en 38 klik op DEZE LINK 

Voor de hoogtepunten van week 39 en 40 klik op DEZE LINK

Deze video’s worden tevens getoond via Instagram, waar iedereen kan stemmen op de mooiste actie in de video.

gh @ VoV, bron MV Volleybal.