Vizier op volleybal

 

Wie blijven er ongeslagen in de Topdivisies (m)?

VoV, 10-10-2024. 5:07 uur. Ook in de Topdivisie A bij de mannen hebben twee teams meteen een snipperzaterdag. Webton en SV Dynamo H2 zijn speelvrij en kunnen toekijken hoede andere teams het er vanaf brengen.

SSS H2 gaat op bezoek bij SV Dynamo H3 in Apeldoorn. De ploeg uit Barneveld won vorige week met 3-1, die uit Apeldoorn verloor met 3-1.

De reserveteams van PDK en VoCASA staan in Huizen tegenover elkaar. PDK heeft een 3-0 tegen Olhaco op zak uit het eerste duel, VoCASA leed een 1-3 nederlaag tegen Avior.

Madjoe mag proberen de eerste winst van het seizoen te pakken en daarmee Avior de eerste nederlaag toe te brengen.

Olhaco en Alterno staan na vorige week beide nog met lege handen, daar willen ze uiteraard zaterdag verandering in brengen.

Topdivisie B:

Compaen krijgt medepromovendus VC Limax H2 op bezoek. Vorig seizoen deden beide lang mee om de titel van de Eerste Divisie, die uiteindelijk naar Compaen ging. Hoe de verhoudingen nu liggen? Compaen won vorige week met 2-3, VC Limax H2 verloor met 2-3.

RVV behaalde bij VC Limax H2 de 2-3 zege en neemt het zaterdag op tegen Next Volley, dat een 3-0 nederlaag tegen Inter Rijswijk leed.

De ploeg uit Rijswijk gaat nu op bezoek in Tilburg, dat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen in de agenda heeft staan. Vorige week waren ze met 3-0 te sterk voor Spaarnestad.

Pegasus is gastteam voor Gemini-Kangeroes. De ploeg uit Nijmegen won vorige week ruim bij VC Polaris, de Kangeroes leden op eigen veld een 2-3 nederlaag tegen Compaen.

En als laatste duel staat gepland Spaarnestad tegen VC Polaris. Beide teams wachten niet alleen nog op het eerste competitiepunt maar ook nog op de eerste setwinst van het nieuwe seizoen. Beide verloren vorige week met 3-0, Spaarnestad van Volley Tilburg, Polaris van Pegasus.

We gaan zien wat de tweede ronde in de Topdivisie ons zal brengen en uiteraard informeren we u daarover.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.