Video met hoogtepunten van Dinto vs. Sudosa-Desto D2

VoV, 14-10-2024. 6:30 uur. Dinto D1 via 5-setter langs De Berenkuil/Sudosa-Desto D2. Het was zeker geen makkelijke thuiswedstrijd voor de dames van Dinto. De ploeg van Sudosa-Desto DS 2 begon scherper aan de wedstrijd dan de thuisploeg en kon met veel servicedruk de eerste set binnenhalen. Het combinatiespel aan de kant van Dinto D1 liep nog niet zoals gewild. Wel pakte de ploeg de 2e set, waarna beide ploegen weer op gelijke hoogte stonden.

De jonge ploeg van Sudosa-Desto bleef strijden en via een aantal mooie aanvallen en blokkeringen werd de 3e set gewonnen en dus kwam de ploeg opnieuw op een set voorsprong, 1-2. Maar daar bleef het bij, Dinto D1 herpakte zich en schakelde een flink tandje bij. Er werd vaker gescoord via de service en waar in het begin van de wedstrijd de problemen in de pass aan de kant van Dinto lagen, waren de rollen nu omgedraaid.

De 4e set ging met ruime cijfers naar de thuisploeg en ondanks dat Sudosa-Desto in de tiebreak nog wel vechtlust toonde ging ook die set naar Dinto. Eindstand dus 3-2.

Via  DEZE LINK wordt u met de hoogtepunten van dit duel doorverbonden.