Vizier op volleybal

 

Dash geeft geen setje af bij 2de thuisduel

VoV, 20-10-2024. 9:05 uur. Het was zaterdag en weer tijd voor een nieuwe wedstrijd! Onze tweede wedstrijd in eigen zaal en ditmaal tegen Merkala Zaanstad D1. Op 19 oktober om 18:00 klonk het fluitsignaal en startte de wedstrijd.

De eerste set begonnen we nog niet helemaal scherp. Later op in de set begon het team te draaien en vonden we manieren om te scoren. We zijn goed teruggekomen en hebben deze set met 25-22 gewonnen.

Met de insteek om set twee meteen scherp te starten, gingen we gedurende de set gelijk op met Merkala. Met goede service druk lukte het ons het eind van de set naar ons toe te trekken. Deze set is gewonnen met 26-24.

Set 3 met volle moed ingegaan om ook deze set binnen te halen. Met twee goede dubbele wissels, ging dit goed en sloten we nogmaals af met veel service druk waar Merkala niet mee overweg kon. De set is afgesloten met 25-23.

Natuurlijk wilden we graag ook de laatste set winnen en met volle punten de zaterdag afsluiten. We bleven scherp en dit is ons zeker gelukt. We hebben de laatste set gewonnen met 25-17.

Deze wedstrijd resulteerde dus in een 4-0 winst!

gh @ VoV, verslag van Chloe Jansen, Dash Dames 1.