Vizier op volleybal

 

Longa ‘59 houdt de 5 punten in Lichtenvoorde.

VoV, 20-10-2024. 14:57 uur. Vol goede moed begon Seesing Flex Longa’59 D1 aan de 2e competitiewedstrijd thuis tegen Leython DC D1. In onze nieuwe broekjes gesponsord door A&M IMPACT (am-inpact.nl) begonnen we goed.

In de eerste set was er tot aan de big score niets aan de hand maar Leython vocht zich terug in de set waardoor het toch spannend werd. Misschien dachten we terug aan de 1e wedstrijd tegen vv Utrecht waar we twee sets met het minimale verschil 33-31 en 31-29 net aan het verkeerde eind trokken.

Toch ging dat nu niet gebeuren, we bleven rustig en met goed spel, perfect serveren wonnen we de set met 26-24, Daarna was de ban gebroken en konden we vrijuit spelen en kwam Leython er eigenlijk niet aan te pas. (25-14, 25-18).

Dan altijd weer de lastige 4e set. De wedstrijd is binnen naar we wilden de 5 punten in Lichtenvoorde houden. Toch merk je dan altijd dat teams zich weer moeten opladen omdat de overwinning al binnen is. Zo ook bij ons. Het werd een spannende set maar weer bleven we rustig en trokken aan het langste eind. Een mooie stap gemaakt op de ranglijst. Van de laatste plaats nu op de 5e. Maar goed de competitie is nog lang en veel team zijn aan elkaar gewaagt. Alle ingrediënten voor een ontzettend mooie leuke competitie.

Volgende week kunnen we ons in de 2e bekerronde meten met twee teams uit de hogere klas. Om 13.30 uur tegen Dynamo Tubbergen spelend in de Topdivisie en daarna tegen Rivo Rijssen uit de Superdivisie om 16.30 uur. Er wordt gespeeld in onze vertrouwde thuis sporthal, de Hamalandhal. Tot dan.

gh @ VoV, verslag van Jeroen Peeters, Seesing Flex Longa’59. Foto FB Longa ’59 D1