Vizier op volleybal

 

STATISTIEKI: Gratis app voor registreren van volleybalstatistieken

VoV, 21-10-2024. 10:45 uur. De lezers van de samenvattingen van de Eredivisiewedstrijden van afgelopen weekend zullen bij Sliedrecht Sport vs. Apollo 8 hebben kunnen lezen dat we voor de statistische gegevens van dat duel geput hebben uit de statistieken van STATISTIEKIE omdat de Nevobo onvolledige informatie gaf. Naar aanleiding daarvan zouden we de trainers, coaches en managers op onderstaande info van STATISTIEKIE willen attenderen, waarmee zij voor wat betreft de nog te spelen duels inzicht krijgen in de prestaties van de selectie spelers/ speelsters en hun team.

Overzicht: Statistiekie is een gebruiksvriendelijke, gratis app waarmee volleybalteams eenvoudig wedstrijdstatistieken kunnen vastleggen. De app stelt gebruikers in staat om met een paar klikken acties van zowel hun eigen team als van de tegenstanders te registreren, en is geschikt voor zowel amateurteams als professionele clubs.

Ontstaan van Statistiekie: Statistiekie is ontwikkeld door Rens Hijdra en Durk van de Haar, twee volleyballiefhebbers die zelf uitkomen voor Kalinko heren 1 in de tweede divisie. Het idee voor de app ontstond uit hun gedeelde passie voor zowel volleybal als technologie. “We wilden iets creëren dat niet alleen ons eigen team zou helpen, maar dat van waarde kon zijn voor de hele volleybalgemeenschap,” zegt Van de Haar. Hijdra, IT-specialist van beroep, draagt zorg voor de technische kant van de app, terwijl Van de Haar zich bezighoudt met de ontwikkeling van nieuwe functies.

Eenvoudige en effectieve interface: De app is ontworpen voor zowel smartphones als tablets, en biedt coaches en stafleden de mogelijkheid om snel en overzichtelijk wedstrijdacties vast te leggen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoeveel punten het team scoorde via aanvallen, hoeveel fouten werden gemaakt bij de service, en hoe de tegenstander presteerde. De overzichtelijke interface maakt het mogelijk om diepgaand inzicht te krijgen in de prestaties, wat helpt bij het analyseren en verbeteren van het spel.

Toekomstplannen en nieuwe functies: Hijdra en Van de Haar hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Wekelijks heeft de app nog nieuwe updates. Daarnaast werken ze aan tools om teamopstellingen te beheren en de efficiëntie van spelverdelers te meten. “We willen dat onze app coaches en spelers op elk niveau helpt om hun prestaties te verbeteren,” aldus Hijdra.

Probeer het nu: Volleybalteams die nieuwsgierig zijn naar Statistiekie, kunnen de app gratis uitproberen door een account aan te maken op de website. Gebruikers kunnen ook de Instagram-pagina volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe updates en functies. De ontwikkelaars staan open voor feedback om de app verder te verbeteren en nog meer functionaliteit te bieden.

Wil jij je team naar een hoger niveau tillen? Bezoek dan www.statistiekie.app en ontdek de mogelijkheden van Statistiekie!

gh @ VoV, bron Statistiekie.