Brezo/KBS Set Up te sterk voor VC058 H2

1617foto2SetUp

VoV, 10-10-2016. 14:28. Na de gewonnen wedstrijd in en tegen Rouveen was afgelopen zaterdag het tweede van VCO58 de tegenstander.

Brezo / KBS Set Up begon goed aan de wedstrijd. De tegenstander werd goed onder service druk gezet waardoor VC058 niet in hun spel kon komen. Ook in het achterveld was de verdediging alert en werd de eerste set dan ook met winst afgesloten. 19-25

Dit goede spel van de eerste set werd meegenomen naar set twee. Ook al waren er geen lijnrechters (nieuwe regel van Nevobo) en de keuzes van de scheidsrechters niet altijd in Set Up voordeel, liet men zich niet van de wijs brengen. 18-25

Wat in de eerste twee sets goed ging, was de derde set een ander verhaal. Er werd zonder lef gespeeld en grip op de set was er niet. De set eindigde dan ook met 25-19 verlies.

In de vierde set stonden de neuzen weer de zelfde richting op en werd de vorige set snel vergeten. De afspraken van de eerste twee sets werden weer opgepakt en werd er snel een einde aan de wedstrijd gemaakt. 16-25

Aankomende zaterdag geen volleybal. De week erop wachten er twee wedstrijden achter elkaar. Op vrijdagavond in en tegen Dalen voor de Beker. De avond daarna competitie tegen Steevast in onze eerste thuiswedstrijd.

gh @ Vizier op Volleybal Verslag via Brezo / KBS Set – Up. Foto idem.