Nipt verlies WSV Warnsveld

Dames1in2015rsz

Zaterdag speelden de dames uit Warnsveld in Tubbergen tegen Dynamo, de nummer drie in de ranking, beide teams speelden dit seizoen in een sportieve strijd al eerder tegen elkaar, dus voor ons een bekende tegenstander, waar we altijd wel lekker tegen spelen.

In de eerste set denderde het WSV team over Dynamo heen, we speelden zoals we deze week getraind hebben, super gedreven en met een zeer lage foutenlast haalde het team van WSV nogal fors uit. Door deze geweldige start werd Dynamo met 15-25 aan de kant gezet.

Tijdens de start van de tweed  set gaf het team uit Tubbergen geen krimp en door individuele fouten konden de WSV dames het niveau van de vorige set niet vasthouden. Door de weg zakkende servedruk van WSV speelde Tubbergen het spelletje wat ze graag spelen, snelle aanvallen en een zeer goed georganiseerde blokkering en verdediging, de set werd met 25-18 door de dames uit Tubbergen binnengehaald.

In de derde en de vierde set schommelde het niveau van beide teams nogal, in de 3de pakte WSV de setwinst (22-25) en in de 4de moest WSV de meerdere erkennen in Dynamo (25-15).

Tijdens de tiebreak speelden beide teams 100% voor de overwinning, in een prachtig en sportief volleybalgevecht kon WSV bij 12-12 niet doordrukken en het goede spel in deze wedstrijd verzilveren. Dynamo trok enigszins met geluk met 15-12 aan het langste eind.

Natuurlijk zijn we allemaal blij  met de twee punten, maar er was meer mogelijk geweest, wel een super mooie pot volleybal met alles erop en eraan, hierdoor blijven we in de positieve flow en houden aansluiting met de middenmoot.

(Wedstrijdverslag van trainer coach Jan van Uitert)