Orion II geeft credits aan tegenstander

0000Happy HollidayVoV, 18-12-2016. 12:52 uur. In de partij tegen het Hengelose Webton hebben we ons niet in ons beste doen getoond. Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht op driekwart van de 2e set (18-15 voorsprong, met de eerste set in de broekzak). Kennelijk hadden we moeite met de ontstane “luxe”. We laten namelijk regelmatig de eerste set liggen.

Na het verliezen van set 2 mogen we alle credits geven aan de tegenstander. We speelden niet slecht, de tegenstander daarentegen kreeg vleugels. Zo kan het gebeuren dat je in een competitie van de hekkensluiter verliest en dat je ze meehelpt van de laatste plek af te komen. Het laat ons concluderen dat we nog wat te leren hebben. De mindset verdient daarbij de grootste aandacht. Volleyballen kunnen we wel!

We sluiten dus de eerste helft af met een 7e plek op de ranglijst. Dat schuurt aan tegen onze top 5 doelstelling. We kunnen trots zijn op al 7 overwinningen in 11 wedstrijden met een zeer jonge groep. Dat geeft weer goede hoop voor de toekomst! Er zit wat dat betreft nog rek in, aan de bovenkant wel te verstaan!

Uiteraard wensen we u allen prettige Kerstdagen toe en een voorspoedig 2017!

gh @ VoV, verslag van Marco Buiting, Orion H2, kerstkaart idem.

Webton HS2 vs Seesing Personeel Orion HS2: Uitslag 3-1 via de setstanden 20-25, 26-24, 25-19 en 25-15.