Super Saturday Springendal Set-Up

DSC_4792

Het bekerverlies zal in Ootmarsum wel een plaatsje gegeven zijn door de staf en de dames van Springendal Set – Up. Veel tijd om er lang bij stil te staan is er ook niet, want zaterdag staat alweer de eerste wedstrijd van de play – offs in de kampioenspoule op het programma. De beker is passé, de tranen zijn gehuild, de teleurstelling is weggetraind en ongetwijfeld zullen er voor de ploeg en de technische staf genoeg leermomenten zijn geweest om in de komende tien finales hun voordeel mee te doen. Te beginnen op zaterdag, de ploeg rekent dan natuurlijk ook weer op de massale steun van haar fans.

De mannen van Set-Up zorgden afgelopen zaterdag voor een mooie surprise door in Gennep te winnen van Flamingo’s. Door het verlies van concurrent VV Alterno II klom Set-Up naar de tweede plaats. Mooi is dat zaterdag, tijdens de Super Saturday, niet alleen de dames, maar ook de heren van de club uit Ootmarsum tegenover Alterno staan.

Fabian Geerdink van Set-Up heren 1 blikt nog even terug op afgelopen zaterdag en vooruit naar aanstaande zaterdag:

“Volleyballend Ootmarsum staat de allereerste Super Saturday van het seizoen te wachten in sporthal de Schalm. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen dames 1 en Alterno dames 1 staat namelijk een belangrijke wedstrijd voor heren 1 op het programma in de strijd om plek twee. De mannen van trainer / coach Rob Luyrink en coach Lidy Groeneveld-Brunninkhuis spelen namelijk ook tegen Alterno. Dit is een wedstrijd tussen de nummer twee en drie van de 2e divisie B.

Vorige week stond Set-Up nog vierde op de ranglijst, maar dankzij een knappe en verdiende 1-3 zege in Gennep én het 0-4 thuisverlies van Alterno tegen Webton 2 veroverden wij de tweede plek ten koste van de Apeldoorners. In de eerste seizoenshelft liep Set-Up juist tegen deze ploeg tegen zijn eerste seizoensnederlaag aan. In Apeldoorn namen ze nog wel brutaal een 1-2 voorsprong, maar daarna vloeiden de krachten weg en ging de winst verdiend met 3-2 naar de thuisploeg.

Set-Up Heren 1 lijkt sinds een aantal weken weer het goede gevoel te hebben gevonden en ziet het niveau weer stijgen. In Gennep werd een over-mijn-lijk-mentaliteit getoond en de tegenstander daarmee de wil opgelegd. Ook Alterno zal gebrand zijn, want voorafgaand aan de 0-4 thuisnederlaag tegen laagvlieger Webton boekte men maar een nipte 3-2 thuiszege tegen lantaarndrager Volga. Een fit en compleet Set-Up hoopt wederom een goed niveau te halen om zo zoveel mogelijk punten in Ootmarsum te houden.”

Om 18:00 uur zal deze topper beginnen in Sporthal de Schalm en heren 1 hoopt te kunnen rekenen op veel steun van het thuispubliek. Daarna om 20:00 uur willen de dames van Set – Up ’65 die nare smaak van de finale wegspoelen en alvast warm gaan draaien voor aanstaande woensdag! Aanstaande woensdag? Ja , want dan komt bekerwinnaar Eurosped op bezoek in Ootmarsum en we denken te weten dat er bij menigeen het woord ‘revanche’ bij die datum in de agenda staat geschreven!

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Tonny Oude Hengel.