Tornado D2 blijft thuis zonder setwinst

1617TornadoD2

VoV, 16-11-2016. 9:27 uur. Vrijdag 11 november 2016 werd er door Tornado dames 2 wederom tegen Dynamo Tubbergen gespeeld. Na vorige week een moeizame wedstrijd te hebben gespeeld in Tubbergen tegen Dames 2 hadden we vrijdag tegen Dames 3 ook weer een moeilijke pot.

Er stond een zeer ervaren team tegenover ons. De eerste set werd door Dynamo met 24-26 gewonnen. Door veel servefouten en aanvallen die niet werden afgemaakt van onze kant bleek de tegenstander sterker te zijn dan ons.

De tweede set ging gelijk op. Waar wij de eerste set de kansen lieten liggen, benutte wij die in de 2e set beter. Maar wederom bleek Dynamo sterker te zijn dan ons. Zij maakten de kansen af waar wij de punten lieten liggen en gingen met 22-25 met de winst er vandoor.

De derde set werd goed gestart. Ook in deze set bleven we telkens met de punten voor op Dynamo, maar nadat de twintig punten bereikt waren bleek Dynamo sterker te zijn dan ons. Door goed samenspel en mooie aanvallen van ons maakten we het Dynamo erg lastig, maar helaas niet lastig genoeg zodat Dynamo weer met 22-25 van ons won in de derde set.

De vierde set was bijna gelijk aan de derde set. Er werd bij vlagen strak gespeeld en mooie aanvallen afgemaakt om zo vol de strijd aan te gaan om nog een set te pakken. Door de felle strijd onder de dames werd er nog een gele kaart geven aan Dynamo. Deze kaart mocht helaas geen effect hebben op de eindstand, deze was wederom voor Dynamo met een stand van 22-25.

Het was een fanatieke wedstrijd met een overduidelijke winnaar, namelijk 0-4 voor Dynamo,  maar door de kleine verschillen in de sets had er misschien meer in gezeten voor Tornado.

Volgende week strijd Tornado Dames 2 op zaterdag middag 19 november tegen Rivo Rijssen DS2 om 11:30. Tot dan!

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag Patrick ten Vaarwerk, trainer coach Tornado dames 2.