Videobeelden van Olhaco vs Tjoba

VoV, 05-10-2016. 6:12 uur.  Afgelopen zaterdag stond de derby gepland tussen Betech Olhaco dames 1  en Payroll Professionals Tjoba Dames 1, want zo mag deze wedstrijd inmiddels wel genoemd worden. Beide teams begonnen de competitie sterk en dus werd het afwachten wat deze wedstrijd ging brengen. De dames uit Klazinaveen begonnen stroef aan de wedstrijd, waar Olhaco scherper van start ging. Al snel liep Olhaco iets uit, er werd gescoord op alle posities, Tjoba daarentegen maakte veel fouten. De eerste set eindigde daardoor met ruime cijfers in het voordeel van de thuisploeg: 25-18.

In de tweede en derde set bleef dit hetzelfde verhaal. Olhaco scoorde makkelijk en Tjoba maakte veel geforceerde fouten. De dames uit Klazinaveen kwamen niet onder de druk vandaan en dat resulteerde in een 2-0 achterstand in sets en een ruime achterstand in de derde set. Toch wisten de dames van Tjoba in deze derde set zich terug te knokken en mochten ze nog een puntje meenemen naar huis. Want in de vierde set pakte Olhaco het weer op en werd de wedstrijd, die overigens niet hoogstaand was, afgesloten in met een 3-1 overwinning voor Olhaco.

Van de hoogtepunten van deze wedstrijd maakte Marius Verwoert een samenvatting, die u via onderstaande links kunt activeren.