WSV walst over Reflex heen

Dames1in2015rsz

Gisteren stond er een zeer belangrijke thuiswedstrijd voor de dames uit Warnsveld op het programma, winnen betekende aansluiting houden aan de kop van het rechterrijtje, voor de tegenstander Reflex uit Kampen betekende verliezen de theoretische rode lantaarndrager worden. Dus een wedstrijd met druk op de ketel, WSV heeft met de laatste potjes duidelijk aangetoond, met deze druk uitstekend te kunnen omgaan.

Vanaf de warming-up konden we al het niveau verschil in het voordeel van WSV al duidelijk constateren, in de 1e set denderde de ploeg uit Warnsveld als een geoliede machine over het team uit Kampen heen, in 25 minuten stond er een stand van 25-12 op het scorebord.

De 2e, 3e, 4e set bleef WSV heer en meester op het veld en Reflex werd in alle essentiƫle onderdelen van het volleybalspelletje overklast en met een zeer lage foutenlast werden de sets met 25-15, 25-16 en 25-17 naar binnen gehengeld en werd Reflex puntloos naar huis gestuurd.

Een geweldige overwinning en we kunnen vijf punten bijschrijven en zijn we de theoretische nummer zeven. Wel moeten we met beide voeten op de grond blijven staan, want in de laatste zes wedstrijden moeten we nog tegen de top vier. Maar als we dit niveau kunnen waarborgen heb ik er alle vertrouwen in dat we deze periode positief gaan afsluiten.

(Wedstrijdverslag van Jan van Uitert, trainer coach WSV Warnsveld)