Ziekte velt Taurus Dames2

TaurusD2teamfoteo2015rsz

Afgelopen zaterdag stond er na een week rust weer een wedstrijd op het programma. Na de 3-1 overwinning thuis tegen VCN II, mochten we ons nu wederom gaan bewijzen, ditmaal in Capelle aan den IJssel.

Helaas was het bij voorbaat al een zware missie. Met zieke speelsters op bed en zieke speelsters in het veld, was de energie ver te zoeken. Met libero Kim op de passer / loper en uit de MA1 ingevallen Lisa kwamen we, ondanks een verdienstelijk niveau van de invallers, duidelijk kracht tekort. In de eerste drie sets liep VCN dames 2 over ons heen en wisten we slechts 10, 12 en 12 punten op het scorebord te noteren.

De vierde set  wisten we ons gelukkig toch nog enigszins op te laden. Sidney schoof naar de diagonaal en dat pakte goed uit, want zij was uiteindelijk topscoorder met 12 punten. De set werd lang spannend gehouden, maar de zieke koppies waren niet opgewassen tegen de service van VCN. Het werd 25-22.

“Helaas zaten er afgelopen zaterdag geen punten in voor ons. Gezien de vele zieken/afmeldingen die ons dwongen om met een half team aan te treden, was dat ook verklaarbaar. Komende potjes treffen we tegenstanders waarin we kansen zullen krijgen op set en wedstrijdwinst.” aldus trainer coach Thomas Dolphijn.

Na weer een wedstrijdvrij weekend wacht zaterdag 19 maart Compaen. Na een nipte 4-0 nederlaag in de uitwedstrijd, is dit een kansrijke wedstrijd om te spelen met thuispubliek.

Gelukkig ook goed nieuws deze week! Taurus D2 heeft een overeenkomst bereikt met FysioVandaag. FysioVandaag is een fysiotherapeutische praktijk gevestigd in Houten en Leidsche Rijn. Ze zullen ons niet alleen voorzien van sponsoring in de vorm van shirts en bidons, maar ook van raad en daad op fysiotherapeutisch gebied. Een ideale ondersteuning voor deze jonge groep talenten!

(Wedstrijdverslag van Mark Hakhof, assistent trainer coach Taurus dames 2)